Leiding

HomeLeiding

Onze leiding bestaat uit een groep enthousiaste mensen. Mannen en vrouwen, van uiteenlopende leeftijden. In onze groep zitten bijvoorbeeld leraressen, leidsters van een kinderdagverblijf, moeders, en mannen en vrouwen die het gewoon leuk vindt om met kinderen te werken.
Van onze leiding zitten vijf personen in het bestuur. Met de hele groep maken we het programma, maar de activiteiten organiseren we in kleinere groepjes.
Wij staan te popelen om de kinderen het reuze naar de zin te maken!

 

Noodkreet van SamSam  NIEUWE LEIDING GEZOCHT !!

Alles lijkt goed te gaan bij Samsam:

leuke activiteiten die goed bezocht worden,  tevreden ouders en enthousiaste kinderen. Echter hebben wij een ernstig leiding tekort. Daarom zijn we dringend op zoek naar meer, enthousiaste leiding om onze leuke activiteiten voor de Sambeekse kinderen te kunnen blijven organiseren.

Wie zoeken we?

Ben jij tussen de 16 en 100 jaar? Vind je het leuk om jezelf in te zetten voor de Sambeekse kinderen? Heb je op vrijdagavond tijd? Dan zoeken wij jou!!

Wat word er van je verwacht?

Iedere leid(st)er organiseert in kleine werkgroepjes ongeveer 5 activiteiten per seizoen. Tijdens de activiteiten begeleidt de leiding de kinderen door bijv. met een groepje mee te lopen tijdens een speurtocht, drinken en iets lekkers uit te delen en alle andere voorkomende werkzaamheden.

(Het is niet noodzakelijk om alle geplande activiteiten aanwezig te kunnen zijn)

Heb je interesse, wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met iemand van de leiding/bestuur. Of kom eens naar een van de activiteiten.

Bestuur

Nienke Loeffen Langen (voorzitter)

Chris Kremers (secretaris)

Danielle Janssen Botden (Penningmeester)

Koen van Bree (Bestuurslid)

Leiding

Marita Toonen

Dorien Langen

Ilse  Yantha

Fred Kremers

Lars Mulder

Marieke vd Hoogen

Henk van Raaij

Hans van de Loo

Femke Lentjes

Jesse de Vries

Lynn Blonk

Lianne Cornelissen