Activiteiten

HomeActiviteiten

Activiteitenpagina 

Op deze pagina vind u onderaan een overzicht van onze activiteiten. Wilt u het programma downloaden, klik dan hier: Programma 2022-2023

Activiteiten vinden plaats in de SamSamzaal van de Elsenhof (tenzij anders vermeld)

Bij binnenkomst betaal je de entree – vooraf aanmelden is (meestal) niet nodig.

Voor een aantal activiteiten is het wel belangrijk dat je jezelf vooraf opgeeft, zodat SamSam weet hoeveel kinderen er komen. Opgeven kan via samsam.sambeek@gmail.com of het contactformulier op http://www.samsam-sambeek.nl/contact/

Houd de sociale media in de gaten voor informatie over de activiteiten.

https://www.facebook.com/SamsamSambeek

https://www.instagram.com/samsamsambeek/

Inventarisatie enquête

In deze enquête willen wij u vragen naar uw mening over de activiteiten van SamSam. Wij hopen door middel van deze enquête te inventariseren of de activiteiten van SamSam verbeterd kunnen worden. Het doel van SamSam is om voor alle kinderen leuke activiteiten te organiseren.

Super dat jij de tijd neemt om de enquête in te vullen en te delen met SamSam

Online invullen kan door op deze link te klikken >> http://Klik hier

Liever digitaal of op papier invullen? download het word bestand, vul in en mail naar SamSam… Inventarisatie enquête 2023

SamSamkamp 2023

Ook deze zomer gaan we weer op kamp. Het SamSamkamp  gaat dit jaar naar blokhut in Mill. Daar is een heel mooi terrein in het bos waar wij al vaker zijn geweest en ook dit jaar weer mogen kamperen.

We vertrekken op zondag 20 augustus. Blijven 3 nachten slapen zodat we op woensdag 23 augustus na een gezellig kamp weer naar huis gaan.

Ook voor SamSam worden de kosten voor het organiseren van een leuk kamp steeds groter. Gelukkig heeft SamSam diverse acties waarmee geld word opgehaald, wat gedeeltelijk tijdens het kamp besteed zal worden. Het kampgeld is voor alle kinderen dit jaar €70,-

Mocht u zelf niet de financiële middelen hebben om dit te kunnen bekostigen dan kunt u een beroep doen op de ondersteuning van stichting leergeld. www.leergeldlandvancuijk.nl

Tijdens het kamp slapen we allemaal in tenten. We hebben een mooie blokhut met sanitaire voorzieningen, een keuken en gelegenheid om binnen te schuilen voor slecht weer.

Deze dagen gaan we heel veel leuke activiteiten doen in de natuur rond de blokhut, en tijdens de uitjes!

Vanaf dat je op de basisschool zit mag je mee op kamp, tot en met de middelbare school.

We gaan dus als 1 grote groep op kamp, maar er zijn wel verschillende activiteiten waarbij de groepen gesplitst worden in leeftijd. Zodat we voor iedereen leuke activiteiten kunnen doen!

Is een heel kamp mee gaan of blijven slapen nog een beetje te spannend? De kinderen hebben ook dit jaar weer de mogelijkheid om op maandag 21 augustus een dagje  te komen kijken op  kamp. Die dag zijn er allerlei activiteiten en na het avond eten gaan de kinderen thuis in bad en naar bed. De kosten hiervan zijn €10,-.

Wil je mee op kamp ? Geef je dan op bij SamSam!!

Stuur een mailtje naar samsam.sambeek@gmail.com of stuur een berichtje via de contactpagina http://www.samsam-sambeek.nl/contact/met de volgende gegevens:Jouw voor en achternaam – geboortedatum – De groep/klas waarin je nu zit – Telefoonnummer(s), mailadres en naam van je ouder(s) – En vermeld of je het hele kamp mee gaat of 1 dag komt kijken.

Let op: aanmelden kan tot 1 juni en daarna e.v.t. afmelden als je toch niet meer kan, dat kan tot 1 augustus.

In juni krijgt iedereen die mee op kamp gaat het kampboekje digitaal per mail.

Daarin staat alle informatie over het kamp. Zoals het betalen van het kampgeld en nog vele andere zaken. Bij de informatie over het kamp zit ook het inlichtingenformulier waarop je naast de belangrijke informatie over bijvoorbeeld allergieën, ook aan kunt geven bij wie je graag in de tent wil slapen. Dat hoef je nu dus nog niet aan te geven.

Als je nu vragen hebt, kan je altijd bellen of mailen: Nienke Loeffen 0640185456 of mail samsam.sambeek@gmail.com

Wil jij jouw mening delen met SamSam? Vul dan de enquête in op de website. Laat je ons ook weten wat je graag wil doen op kamp??

Programma 2022-2023