Activiteiten

HomeActiviteiten

Activiteitenpagina 

Op deze pagina vind u onderaan een overzicht van onze activiteiten. Wilt u het programma downloaden, klik dan hier: Programma 2023-2024

Activiteiten vinden plaats in de SamSamzaal van de Elsenhof (tenzij anders vermeld)

Bij binnenkomst betaal je de entree – vooraf aanmelden is (meestal) niet nodig.

Voor een aantal activiteiten is het wel belangrijk dat je jezelf vooraf opgeeft, zodat SamSam weet hoeveel kinderen er komen. Opgeven kan via samsam.sambeek@gmail.com of het contactformulier op http://www.samsam-sambeek.nl/contact/

Houd de sociale media in de gaten voor informatie over de activiteiten.

https://www.facebook.com/SamsamSambeek

https://www.instagram.com/samsamsambeek/

Inventarisatie enquête

In deze enquête willen wij u vragen naar uw mening over de activiteiten van SamSam. Wij hopen door middel van deze enquête te inventariseren of de activiteiten van SamSam verbeterd kunnen worden. Het doel van SamSam is om voor alle kinderen leuke activiteiten te organiseren.

Super dat jij de tijd neemt om de enquête in te vullen en te delen met SamSam

Online invullen kan door op deze link te klikken >> http://Klik hier

Liever digitaal of op papier invullen? download het word bestand, vul in en mail naar SamSam… Inventarisatie enquête 2023

SamSamkamp 2023

Ook deze zomer gaan we weer op kamp. Het SamSamkamp  gaat dit jaar naar blokhut in Mill. Daar is een heel mooi terrein in het bos waar wij al vaker zijn geweest en ook dit jaar weer mogen kamperen.

We vertrekken op zondag 20 augustus naar Mill om daar 4 dagen te kamperen met maar liefst 44 kinderen. Op maandag 21 augustus komen 27 kinderen een dagje op kamp! 

Tijdens het kamp slapen we allemaal in tenten. We hebben een mooie blokhut met sanitaire voorzieningen, een keuken en gelegenheid om binnen te schuilen voor slecht weer.

Deze dagen gaan we heel veel leuke activiteiten doen in de natuur rond de blokhut, en tijdens de uitjes!

Vanaf dat je op de basisschool zit mag je mee op kamp, tot en met de middelbare school.

We gaan dus als 1 grote groep op kamp, maar er zijn wel verschillende activiteiten waarbij de groepen gesplitst worden in leeftijd. Zodat we voor iedereen leuke activiteiten kunnen doen!

In juni heeft iedereen die mee op kamp gaat het kampboekje en de informatie over het dagje kamp digitaal per mail ontvangen.

Als je vragen hebt, kan je altijd bellen of mailen: Nienke Loeffen 0640185456 of mail samsam.sambeek@gmail.com

Programma 2022-2023

SamSam Sambeek doet weer mee met de Rabo Clubsupport

Stem jij op ons???

Ons doel

De opbrengst van alle acties wordt volledig gebruikt voor de activiteiten die wij voor de kinderen organiseren. Zo houden we deelname kosten lekker laag en hopen we dat dat voor geen enkel kind een belemmering zal zijn om mee te kunnen doen. Wij betalen benodigd knutsel en spelmateriaal, onderhoud van tenten en materialen, de boodschappen voor een lekker hapje en drankje tijdens de activiteiten en natuurlijk de blokhut en het kampeerterrein.

Dit alles is mogelijk door o.a. de Rabo Clubsupport. Maar daarvoor hebben wij ook dit jaar uw stem nodig.

Stemmen kan van 4 tot 26 september

Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen op jouw favoriete club. Je ontvangt dit jaar van de Rabobank dan ook geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Dank u wel!